Seabourn Cruise Line

Плаването с корабите на Seabourn е нещо съвсем различно от всеки друг познат начин на пътуване. Проектирани за настаняване на от 450 до 604  гости, тези интимни кораби са перфектно съчетание на бляскава елегантност, безупречно обслужване, изискана кухня и богати кулинарни преживявания. Членовете на тези "частни клубове" имат привилегията да споделят просторните открити палуби под вниманието и грижите на изключителен и благ екип, предоставящ високо персонализирани преживявания и вълнуващи и страстни емоциии на всеки гост.
 
От луксозно обзаведени каюти за настаняване, повечето от които със самомстоятелни тераси до безплатна колекция от фини вина и спиртни напитки по време на обяд и вечеря, плаването със Seabourn е определящо за доброто пътуване и не случайно компанията е всепризната и е спечелила редица от най-желаните награди за предоставяне на висококачествена услуга в индустрията.

Всичко започва през ноември 1988, с пускането на 10 000 - тонния Seabourn Pride по време на встъпителното му  пътешествие. Тогава пресата заяви, "Seabourn is in a class by itself", което продължава да е вярно и днес.

По това време, кораби с такива размери са превозвали до около 400 гости. The Seabourn Pride приема на половината от това, предлагайки повече пространство за всеки пасажер на борда и по-голями каюти. Идеята, че всеки гост ще отплава в един просторен апартамент с изглед към океана се превръща в революционна за онези времена. 

Стимулиран от огромния успех на Seabourn Pride, Seabourn добавя във флота си още два кораба от същия клас: Seabourn Spirit и Seabourn Legend.

През 2009 г., Seabourn въвежда нов модел кораби от Odyssey-клас. 32 000 - тонния Seabourn Odyssey, с възможност за настаняване на 450 гости, което създава най-високия рейтинг по отношение на Гост - Пространство в индустрията. Идентичен пример са и Seabourn Sojourn, който се присъединява към флотилията през 2010 г. и Seabourn Quest през 2011 година.

През 2014 г. Seabourn каза Сбогом на три от оригиналните си кораби, които започнаха всичко това, преди повече от две десетилетия и приветства пристигането на Seabourn Encore и Seabourn Ovation. 

Seabourn Encore, определен за доставка през 2016 и Seabourn Ovation през 2018 ще запазаят високия рейтинг в съотношение на гост - пространството и ще превозват по 604 гости на борда, което позволява силно персонализирани услуги с близо един член на персонала за всеки гост на борда.

С добавянето на тези два нови кораби, Seabourn ще има най-младият и най-модерен ултра-луксозен флот в индустрията и ще продължи да радва своите гости с очарователни и иновативни маршрути до най-интересните дестинации по целия свят, плавайки към сърцето на знакови места, както и до "малки скрити скъпоценни камъни", където по-голямите кораби не могат да влязат.

Все повече малки нови кораби се строят от основните луксозни круизни линии в индустрията, но най-новите кораби на Seabourn са еволюция на оригиналния модел Seabourn, предлагащ предимствата на по-голям корпус и качество на услугата, която е запазаена марка за компанията - "The Seabourn Difference".

Регистрация за актуални оферти
Вашият E-mail адрес:
 
НЕ ПРОПУСКАЙ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!