Околосветски круизи

Вижте всички круизи по тази дестинация

 

 

Околосветските круизи предлагат на пасажерите най-добрия начин за обиколка на света само с едно пътуване – възможност да изследвате богати на културно-исторически забележителности места на няколко континента. Множество лежерни дни в морето и вълнуващи наземни екскурзии на сушата - изпълнете мечтите си за изследване на света, с круиз, богат на приключения!

 

Желанието да се открие какво се крие отвъд хоризонта е част от човешката психика, от незапомнени времена до днес. Хиляди приключенски души бленуват да тръгнат по следите на Магелан по целия свят.

 

Тези луксозни кораби ще ви поглезят, плавайки по различни маршрути.

Основната атракция на околосветските круизи е,  че позволяват да посетите много далечни дестинации – от Средиземно море до южната част на Тихия океан  без да се занимавате с полети и други неудобства, типични за едно пътуване. Вижте различни екзотични места и след това се върнете на кораба за вечеря и забавления. Всичко това можете да направите по време на Вашия круиз.

 

Открийте тръпката на мореплаването. Насладете се на вълнението да обиколите земното кълбо със стил, както кралски особи, звезди или авантюристи, както други пътешественици от различни епохи са правили преди Вас.

 

Забавлявайте се. Изследвайте земното кълбо. Направете Вашия околосветски круиз, защото това ще бъде пътуването на живота Ви.

Пристанища
Регистрация за актуални оферти
Вашият E-mail адрес:
 
НЕ ПРОПУСКАЙ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!