Regent Seven Seas

Regent Seven Seas Cruises е най-инклузивната луксозна круизна линия в света - свят, в който е включено всичко, без изключение и без компромис.
Автопарка на компанията се състои от три корабa, които превозват от 490 до 700 гости в абсолютен лукс до пристанища в Австралия, Европа, Азия, Аляска и Карибите.

През лятото на 2016 година е насрочено италианската корабостроителница Fincantieri да изгради и достави и четвъртото попълнение в автопарка на круизната компанията - Seven Seas Explorer, който се очаква да бъде и най-голямият и скъп луксозен лайнер, строен някога в ерата на модерните морски пътешествия, като стойността на договора за посторяването на кораба е приблизително $ 450.00 милиона.

Ол инклузив концепцията включва: всички хранения на борда на корабите, неограничено количество алкохолни и безалкохолни напитки, включително вина и първокласни алкохолни напитки, безплатни барове и мини-бар в каютата, безплатни специализирани ресторанти, неограничен брой безплатни брегови екскурзии и включени бакшиши, една нощувка в хотел преди круиза и транспорт до пристанището, както и всички услуги на борда като фитнес програми, сауна и парна баня и много други.

С едно от най-високите Guest - Space Ratio в круизната индустрия (съотношение брой гости  - пространство на човек), апартамените им са считани за едни от най-просторните по вода, с размери от 301 до 2002 квадратни метра, разполагащи с отделна мраморна баня. Топ апартаментите разполагат и с музикални системи с Bose високоговорители и Ipads. Публичните простаранства включват елегантни барове, шоу салон, казино, библиотека, интернет център, открит басейн, джакузита и Canyon Ranch SpaClub ® . Гостите могат да избират от до четири гурме ресторанта, включително два специализирани ресторанта, без допълнителна такса.

Посетете едни от най-екзотичните дестинации в света, поглезете се с първокласна кухня на световно ниво. Повярвайте, че пътуването с Regent Seven Seas Cruises е едно изключително преживяване, което никога не сте си представяли. Насладете му се ... И всичко е включено в цената.

Регистрация за актуални оферти
Вашият E-mail адрес:
 
НЕ ПРОПУСКАЙ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!