Oceania Cruises

Създадена през 2002 година, Oceania Cruises е най-голямата премиум круизна линия в световен мащаб, с флотилия, състояща се засега от шест кораба. Линията предлага разнообразни маршрути до оживени пристанища по света и е известна с предлагането на много изгодни оферти, което я поставя извън всякаква конкуренция по този показател.

Oceania Cruises предлага уникална комбинация от най-фина кухня, луксозно обзавеждане и изключително персонално обслужване, с което да задоволи разнообразни интереси и надмине всякакви очаквания. Това включва най-изтънчената кухня в морето, грижливо приготвена според световно известния майстор-готвач Жак Пепен. Всеки кораб предлага вечеря на открито, в четири уникални ресторанта и всички допълнителни специализирани ресторанти.


Топлата и гостоприемна атмосфера в Кънтри клуба позволява на гостите да се обличат удобно, никога не се изисква специално вечерно облекло, което я прави подходящ избор за пътешественици, търсещи изсискан и същевременно небрежно елегантен стил на пътуване. Изключителното персонално обслужване се осъществява от най-добрата пропорция в тази индустрия по отношение на съотношението персонал - гости. 


Oceania Cruises плава до повече от 180 разнообразни и екзотични пристанища в Европа, Африка, Китай и Далечния Изток, Австралия, Нова Зеландия, Южна Америка, Централна Америка и Карибите, предлагайки уникални маршрути до най-интересните дестинации по целия свят, които просто чакат да бъдат открити и едва ли има по-добър начин да бъдат проучени от елегантните кораби на Oceania.

Проектирала шест средно голями, гостоприемни и елегантни кораби с капацитет от 684 до 1,250 гости, Регата, Инсиния, Наутика, Сирена, Марина и Ривиера и всеки един от тях предлага вълнуващи възможности да се докоснете до историята, културата, изкуството и кухнята на нови и удивителни дестинации и да посетите най-желаните пристанища в света. 

THE OLIFE™ DIFFERENCE

  • Средно големи елегантни кораби, превозващи само 684 или 1,250 гости
  • Най-добрата кухня в морето, която се сервира в различни специализирани ресторанти, без допълнително заплащане
  • Гурме кулинарна програма, създадена от свтовно известния Майстор Готвач Жак Пепен
  • Зрелищни маршрути с интензивни посещения с удължен престой или нощувка в пристанищата 
  • Непринудена обстановка в стул Кънтри Клуб: смокинги и рокли никога не са задължителни
  • Кулинарен Център – първото практическо училище за готвене в морето+
  • Известният Canyon Ranch SpaClub®
  • Изключително висок рейтинг в съотношение персонал-гости, осигуряващ образцово персонално обслужване
  • Повече от 80% от местата за настаняване разполагат със собствени веранди


Регистрация за актуални оферти
Вашият E-mail адрес:
 
НЕ ПРОПУСКАЙ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!