Norwegian Cruise Line

Дебютирала като  Norwegian Caribbean Line през 1966 г.,  Norvegian Cruise Line (NCL) e новатор в круизните пътувания с почти 50 годишна история на разчупване на границите на традиционните круизни пътувания, най-вече с въвеждането на концепцията Freestyle Cruising, с която направи революция в индустрията, давайки на своите гости повече свобода и гъвкавост. В момента е трета в света по пазарен дял, собственик на 14 луксозни лайнера, предлагайки перфектни условия за семейни пътувания, както и възможност за безгрижна круизна почивка в курортен стил на борда на най-новите и съвременни кораби в морето. 

Няма фиксирани часове и маси за хранене!

Няма изисквания за строго официално облекло!

NCL е известна с мотото си FreeStyle Cruising. Като предизвикателство към конвенционалния модел на круиз, Free Style програмата е предназначена да отговори на променящите се нужди на съвременните круиз пасажери, предлагайки уникална FreeStyle концепция, при която гостите се хранят или участват в различни дейности, според желанията си. Тя предлага на клиентите си по-отпускаща, курортна програма с гъвкаво и ненатрапчиво обслужване от най-висок стандарт. Отличителен белег и една от атракциите на FreeStyle круизите е възможността да опитате ястия от всички краища на света при гарантирано качество. Ресторантите са стилно обзаведени в съотвествие с тяхната тематика и предлагат не само превъзходна кухня, но и висококачествено професионално обслужване.

Неотдавна, компанията беше именувана като  "Europe's Leading Cruise Line" за шеста поредна година, както и "Caribbean's Leading Cruise Line" и "World's Leading Large Ship Cruise Line" от World Travel Awards.

През лятото на 2010 г. Norwegian Epic се присъедини към флотилията, разширявайки концепцията за FreeStyle като включва забавления като BLUE MAN GROUP – изключително интересно интерактивно светлинно и музикално шоу. Неотдавна компанията достави своя най-иновативен кораб към днешна дата, 4000 местния пътнически кораб Norwegian Getaway, който бе пуснат по вода на 10 януари 2014 г. и е базиран целогодишно в Маями. Фирмата разполага с два 4200 местни пътнически кораби, поръчани за доставка на Meyer Werft: Norwegian Escape е насрочен за доставка през есента на 2015 г. и Norwegian Bliss за доставка през пролетта на 2017.

Norwegian Cruise Line е официалната круиз линия на Маями Долфинс/ Стадион Sun Life, Ню Йорк Никс, Blue Man Group, Legends in Concert и официалen круизeн партньор на наградитe Грами, както и официален партньор на Rockettes и Radio City Music Hall.

 

 

Регистрация за актуални оферти
Вашият E-mail адрес:
 
НЕ ПРОПУСКАЙ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!