Круизи Северна Европа - Балтийски столици

Вижте всички круизи по тази дестинация

 

Северна Европа вечно оглавява списъците на любимите дестинации на круизните пътешественици. Има много причини за тази популярност.

Много често круизите в Северна Европа са наричани балтийски или скандинавски круизи. Тези пътувания  посещават зашеметяващи и приказни земи на крале и царе, замъци и дворци, богати на културни забележителности, където царственото наследство на приказни градове без услилие превлива в  модерен дизайн.

С още по-могъща сила Майката природа предлага великолепието на Далечния север със спиращите дъха гледки пред величието на норвежките фиорди и Северното сияние в пълното му великолепие,  уникалните пейзажи на Исландия, мистична земя на контрасти, царство на огън и лед, зашеметяващите земи на Гренландия, които ни отвеждат до най-активните ледници и айсберги в света, предоставяйки уникалната възможност да се насладите на великолепни арктически пейзажи и възможност за очарователна среща с културата на инуитите и защеметяващите земи, които те обитават.

Лятото е разгара на сезона за круизи в тази част на света, но въпреки това, някои круиз линии предлагат целогодишни отплавания. Носталгични отплавания, защото докоснем ли се веднъж до тези зашеметяващи и приказни земи, копнеем да се завърнем!

Пристанища

 

Регистрация за актуални оферти
Вашият E-mail адрес:
 
НЕ ПРОПУСКАЙ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!