Канада - Нова Англия

Вижте всички круизи по тази дестинация

 

Необятна, красива и изпълнена с толкова природни чудеса и интересни забележителности, притежаваща несъмнен чар, отличителна природна красота и интересна история, Канада е най-голямата страна в Северна Америка, която ежегодно привлича милиони туристи от цял свят.

 

Ако планирате пътуване до там, е препоръчително да включите в обиколката си прелестната столица Отава, която несъмнено е една от най- привлекателните дестинации на континента. Разположен в красивата долина на река Онтарио, този канадски град ще Ви заплени с интересната си история и архитектура и нестихващ културен живот -  безброй музеи, изложби и различни фестивали и културни събития, които се провеждат през цялата година.

 

Ако пък искате да се докоснете до неповторимата атмосфера на Френска Канада, не пропускайте да се насладите на необикновеното бижу - Квебек Сити, в чието сърце с пълна сила се усеща франкофонската култура.

 

Монреал е също интересен и пленяващ. Изпъстрен с разнообразни етнически групи, във вторият по големина френско-говорящ метрополис в Западния свят по неповторим начин се преплитат елегантния и романтичен облик на старата част с новото и интригуващо лице на модерен Монреал.

 

Торонто е следващата спирка, която би направила пътуването Ви незабравимо – към този вибриращ, космополитен и модерен метрополис, който е икономическият, финансов и културен център на страната, всяка година се стичат милиони любопитни туристи от цял свят. Несъмнено трябва да посетите и едно от най-големите природните чудеса на света – величествения, бленуван, божествено красив и така мечтан за много хора Ниагарски водопад. Разположен само на 70 км от канадския мегаполис, на границата на Канада със САЩ, посещението на това неописуемо красиво чудо на природата със сигурност ще бъде едно от най-силните и незабравими преживявания в живота Ви.

 

И независимо дали ще спрете в историческия Сейнт Джон, известен с красивата си Викторианска архитектура, дали ще посетите фамозния  остров Мартас Винярд  в Масачузетс, дали ще се насладите на изумителните гледки на Балтимор, разположен на живописното пристанище на Чесапийкския залив или прекарате един ден в красивия и гостоприемен Чарлстън, Южна Каролина – Вие имате богато разнообразие от възможности за приятни изживявания, резервирайки круиз по източното крайбрежие на САЩ и Канада, район известен още като Нова Англия.

 

Круизите по тази дестинация са с продължителност от 2 до 12 нощувки и плават по крайбрежните води на Северна Америка и в Канада по протежението на река Св. Лорънс. Може да избирате между различни круизни компании и пристанища: сами избирате дали да се качите на борда  в  Монреал, Ню Йорк, Балтимор, Бостън, Филаделфия, Норфолк (Вирджиния), Чарлстън (Южна Каролина) и кои градове да посетите като част от наземанта програма по време на бреговите екскурзии. Може да изберете някой от по-интимните плавателни съдове с до 50 пасажери на борда или да се качите на някой от грандиозните морски плаващи курорти. Изборът е Ваш!

 

Обикновено круиз сезонът в  Канада / Нова Англия е от май до октомври, а пика е през есента, когато горите са обагрени във всевъзможни цветове, в последен изблик на живот преди дългия зимен сън.

Пристанища

 

Регистрация за актуални оферти
Вашият E-mail адрес:
 
НЕ ПРОПУСКАЙ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!