НОВИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ НА БОРДА НА MS KONINGSDAM

Първият от нашите Pinnacle-клас кораби, ms Koningsdam съчетава това което нашите гости най-много обичат в допълнение с иновативни и завладяващи нови превижявания. 
Виж круизите с Koningsdam

 

World Stage

World Stage

80 метровите LED екрани, наред с други технологични иновации, правят театъра „Световната сцена“  жалон в круизната индустрия, с възможностите му да предлага огромен репертоар в различни жанрове.


Sel de Mer

Holland America Line Sel de Mer

Този уютен ресторант за морска храна е един съвременен прочит на вечната френска класика – от разнообразни изискани супи и морски дарове, до цели мариновани риби, раци, миди и класическа рибена чорба.


BLEND

BLEND

Любителите на виното могат да се запознаят с изкуството да се създават купажни вина. В сътрудничество с винарната Chateau Ste. Michelle, ресторанта предлага на гостите си сами да смесят различни сортове вина, създавайки собствен бленд, и да ги получат запечатани в оригинална бутилка.


Lincoln Center Stage

Lincoln Center Stage

Това е ексклузивно сътрудничество с една от водещите световни сцени. Поставят се изключителни концерти на жива камерна музика.

 

B.B. King's Blues Club

B.B. King's Blues Club

B.B. King’s All-Stars Band пренася най-доброто от музиката на Мемфис на борда. Живи и танцувални парчета се редуват със задушевни блус балади по време на представленията на тази осем членна група, която всяка нощ свири в Queen's Lounge.


Billboard Onboard

Billboard Onboard

Пасажерите могат да се превърнат в истински звезди пред истинска публика, изпълнявайки прочути хитове и демонстрирайки певческите си възможности по време на паузите в живата музика.


Grand Dutch Cafe

Grand Dutch Cafe

Вдъхновено от холандското ни наследство, това е прекрасно място, в което да пийнете светла бира, или любимо кафе, гарнирано с традиционни холандски закуски.


The Retreat

The Retreat

Резервирайте си шатра и прекарайте спокойно и усамотено на горната палуба. Шатрите са обширни, разполагат със зони за релаксация, и са обслужвани от дискретен и внимателен персонал.


Lido Market

Lido Market

Lido предлага подбрана селекция от деликатесни храни – готови, или направени по Ваша поръчка. Там можете да се насладите както на познати традиционни храни, така и на съблазнителни екзотични вкусове от различни краища на света.

Регистрация за актуални оферти
Вашият E-mail адрес:
 
НЕ ПРОПУСКАЙ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!