Круизи Средиземно море - Южна Европа

Вижте всички круизи по тази дестинация

 

 

Александър Велики, Юлий Цезар, Клеопатра, Сейнт Пол, Марко Поло  и милиони други туристи от зората на цивилизацията до днешния ден са изследвали крайбрежните градове и хилядите  острови на Южна Европа и Средиземно море. Тези градове всъщност са места, свързани главно от морето, и голяма част от тяхната  история, търговия и традиции водят началото си от него.


Древните римляни наричали Средиземно море Mare Nostrum, Нашето Море. Сега то може да бъде Ваше.

 

Земи с древна история и останки от могъщи и славни империи. Руините на Рим, ренесансовите съкровища във Флоренция, магията на Венеция, космополитната Барселона, Истанбул, слънчевите гръцките острови с варосани селца, наскачали по хълмовте, Черноморските пристанища, смес от Изтока и Запада, с исторически имена като Ялта, Севастопол и Одеса,  както и скритите бижута като Портофино, Дубровник и още много други, които не трябва да се пропускат.


Дали Вашата мечта се скита по калдъръмените улици на средновековните села, наслаждавайки се на чаша лате или вино в кафене на открито, или в решаването на загадката на Сфинкса, поне едно от тези круизни пътешествия със сигурност може да сбъдне и най-съкровените мечти  на всеки пътешественик...

 

Пристанища

 

Регистрация за актуални оферти
Вашият E-mail адрес:
 
НЕ ПРОПУСКАЙ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!