Holland America Line

Започнала като трансатлантически пощенски, карго и пасажерски превозвач през 1872 г., Holland America днес е едно от най-големите имена в круизния бизнес и обслужва тези, които търсят по-изтънчена и спокойна алтернатива на линии като Royal Caribbean и Carnival. С флотилия от 16  кораба, Holland America Line предлага едни от най-добре подбраните маршрути за морски пътешествия из цялото земно кълбо, с посещения на всички 7 континента  и всичките „ Топ дестинации за круизи” на списание  „Travel + Leisure magazine’s“ – Нова Зеландия, Австралия, Южния Пасифик, Югоизточна Азия, Аляска, Европа, Трансатлантик и Транспанама, Околосветски пътешествия, Кариби, Хаваи, Канада и Нова Англия и предлага на пасажерите обслужване, по-високо от това на конкуренцията.

Като носител на 17 последователни  награди Best overall cruise value от  Световното океанско дружество за круизни линии и постоянно сред на високо-рейтинговите круизни компании,  Holland America Line е известна с внимателното си обслужване. Нейните кораби имат едно от най-добрите съотношения екипаж-членове-гости. Обширни луксозни каюти, средно с 25 % по-големи от обичайното, и веранди, два пъти по-широки от тези на другите оператори. Вечерите по избор включват официално, елегантно облекло, интимни вечери със специалитети,  неофициално хранене и допълнителен 24-часов сервиз.

Интериорът на корабите е не по-малко впечатляващ – мебелировка и цялостно обзавеждане в традицията на корабоплаването от добрите стари времена, картини и репродукции от холандските майстори заедно с малка пластика и пана от съвременни дизайнери – умело аранжирани така, че да създават спокойна и отпускаща атмосфера. Сдържан и изискан стил, но забавления не липсват: нощни шоу-програми, казина, ресторанти и барове. На повечето кораби има библиотеки и игрални зали.

Holland America Line е инвестирала 525 милиона долара в подобрение на корабното оборудване, включително Кулинарен Арт Център, представен от списание Food and wine /Храна и вино/  и бордова „артистична шоу кухня” , в която повече от 60 прочути гостуващи главни готвачи и кулинарни експерти извършват кулинарни демонстрации и класификации.

Ако просто търсите спокойствие, комфорт, изискана атмосфера и интересни дестинации при разумни цени - Holland America Line е Вашата компания!

Регистрация за актуални оферти
Вашият E-mail адрес:
 
НЕ ПРОПУСКАЙ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!