Круизи Хаваи

Вижте всички круизи по тази дестинация

 


Има в Тихия океан един райски кът, който носи името Хавайски острови. През 1959 година този архипелаг, най-големият в Полинезия, е провъзгласен за 50-я щат на САЩ. Безкрайни плажове, буйна природа, пресечена от вулкани и водопади, пищна и екзотична тропическа растителност - зелени палми, чудни разноцветни хибискуси, орхидеи и ухаещи туберози, изумрудени вълни и дръзки сърфисти – това са Хаваите - архипелагът на разкоша.

Въздухът на този слънчев архипелаг е най-чистият на планетата Земя, защото няма никакви замърсители и е просмукан от усещане за пълно безгрижие. Почивката тук е изискана и шик. Дрехата, която по цял свят се е превърнала в символ на този стил на живот - хавайската риза, е един от начините да покажеш, че се чувстваш уютно, че разпускаш максимално, и че си дружелюбно настроен към другите.

Хавайските острови са разположени между Тропика на Рака и Екватора като образуват горния връх на т.н. Тихоокеански триъгълник. Останалите два върха на триъгълника лежат върху Нова Каледония и Великденските острови в Южния Пасифик. Островите, включени в триъгълника са едни от най-красивите места на планетата и затова са наречени „райски острови”.

Хавайският архипелаг се намира почти в средата на Северния Пасифик и се състои от осем по-големи острова: Хауаи, Мауи, Оаху, Кауаи, Молокаи, Ланаи, Кахоолауи, Ниихау и още 130 необитаеми островчета и атоли, наречени Северозападни острови.
 
Дали ще предпочетете сухите магмени долини на Кона или гъстата тропическа растителност на Хило, на остров Хавай просто няма как да Ви бъде скучно!

Едно от магическите места на Хаваите е каньонът Ваймеа на остров Кауаи – според американските индианци е един от двата полюса на положителната енергия на земното кълбо.

В една и съща сутрин човек може да се спусне по заснежените склонове на най-високия връх на Хавайските острови Мауна Кеа, който е угаснал вулкан, създавайки Ви усещането, че се движите по повърхността на Марс, в един извънземен свят с изумителни гледки или да поплувате с делфини и морски костенурки в сенките на Ланаи. Пейзажите се сменят съвсем неочаквано. За няколко минути се преминава от окъпана в слънце пустинна равнина в девствена гора, над която се излива тропически пороен дъжд.

Хаваи - веригата от уединени тропически острови в средата на Тихия океан Ви чака, за да ги откриете!

Пътуването в комфортната обстановка на луксозен круизен кораб с  начално и крайно пристанище Хонолулу ще Ви отвежда от остров към остров, давайки Ви възможност да посетите едновременно, само с едно пътуване четири от тези уникално зашеметяващи Тихоокенски бижута. Ще изживеете една невероятна Хавайска круиз ваканция, потопена в духа на Алоха, която несъмнено ще Ви накара да се влюбите в екзотичната красота и спокойствие на този безгрижен регион, обсипан с кадифен пясък и спиращи дъха залези.

Любов, която трябва да бъде споделена !!!

Пристанища
Регистрация за актуални оферти
Вашият E-mail адрес:
 
НЕ ПРОПУСКАЙ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!