Crystal Cruises

Crystal Cruises е гранд дамата на луксозната круизна индустрия и предлага два добре екипирани и елегантни круизни кораба, всеки превозващ около 1 000 пасажера. Корабите никога не се задържат дълго време на едно място и обикновено обикалят глобуса за една година.

Компанията е известна с изисканото обслужване и интересните си маршрути.

С печеливша формула за успех, Cristal Cruises постоянно се нарежда между топ луксозните компании в света, мотивирана от една единствена цел: да предостави на пасажерите най-добрия опит не само в круизирането, но във всички сфери на луксозните пътувания.

Линията, за точно 20 години, спечели безпрецедентен брой награди. За Cristal Cruises като "Най-добрата в света", са гласували читателите на Travel + Leisure and Condé Nast Traveler, повече от за която и да е друга круизна линия, хотел или курорт. Cristal Cruises печели и в„Златния списък” на Condé Nast Traveler в течение на 12 последователни години.

Тази линия залага непоколебимо на официалното облекло за вечеря. През 2012 г. Crystal се присъедини към редиците на другите луксозни линии предлагащи all-inclusive за почти всички услуги на борда. В тарифите на круизния пакет сега са включени напитки и бакшиши, храна, фитнес услуги, пералня и превоз от пристанището до градовете по време на бреговите екскурзии.

Crystal Cruises е домакин на едни от най-известните писатели и политици, като гост лектори. На борда протичат елитни бридж турнири, а нерядко сред пасажерите са голф професионалисти, готови да споделят опита си с пътниците.

Crystal Symphony и Crystal Serenity са проектирани с елегантни луксозни каюти (повечето с веранди), безпрецедентен избор за вечери, с кухня от ресторанти от световна класа (Ноби Мацуша и Пиеро Селваджо), непретенциозни вечери в Trident Бар, забавления с награди, шикозен Кристал Спа и Салон, вдъхновен от Фън-Шуй, и съоръжения за упражнения и спорт с артистично оборудване и инструктори, включително и 360 градусова тикова палуба за разходка.

Регистрация за актуални оферти
Вашият E-mail адрес:
 
НЕ ПРОПУСКАЙ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!