Круизи по Средиземно море

Откога не сте завъртали позабравения глобус, който изглеждаше така голям в детските ви години? Бурният тийнейджърски период и съпътстващите го потоци от хормон изтласкаха любовта към географията, и приключенията обещавани от безбройните пооръфани книги на Жул Верн, съпътствали ни плътно почти до седми клас, с приклонение към нежния пол. Днес и без глобус или карта можем лесно да посетим всяко едно кътче на нашата планета. Опции много; пешеходен туризъм, круизи, чартърни самолети…и т.н.

Континентите, които в детството ни се струваха толкова далечни са на един клик разстояние, какво да говорим за избор на един от многото предлагани на туристическия пазар средиземноморски круизи. Дори най-закоравелите пътешественици биха се възхитили от на пръв поглед не чак до там екзотичното предложение. Средиземно море е пълно с изненади, които прекрасно допълват преоткриването на вече посетени места. Всички съвременни круизи предлагат богата програма, която да ви забавлява, свеж въздух, прекрасен, безгрижен живот на борда на белоснежен лайнер. За кратък период от време и относително невисока цена ще можете да видите Франция, Италия, Испания, Хърватия, Черна Гора, Гърция и Турция, запознавайки се в процеса със знаменити курорти и уникални архитектурни паметници.

Морските круизи по средиземноморието са възможно най-добрата комбинация на спиращ дъха туризъм и разпускаща почивка. Всичко е по-лесно от колкото си мислите – изберете си дестинация и потегляйте! Ние ви препоръчваме да се впуснете в това приключение без прекалено много мислене, достатъчно е да обичате морските залези, южното слънце, приказните пейзажи и новите впечатления.

Круиз по Средиземно море най-често включва:

  • Възможност да посетите различни страни в рамките на един единствен отпуск.
  • Интересен маршрут на сравнително невисока цена. Гарантирани силни емоции за всички възрасти – тийнейджъри, семейства с малки деца и възрасти двойки.
  • Тези круизи могат да бъдат планирани в сравнително широк времеви диапазон, тъй като дори в късна есен времето в гореспоменатите страни е приветливо.
  • Можете да се докоснете както до историческите и културни богатства на планираните за посещение страни, така и да се наслаждавате безгрижно на слънцето и морските вълни.
Регистрация за актуални оферти
Вашият E-mail адрес:
 
НЕ ПРОПУСКАЙ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!