Celestyal Cruises

Look To The Stars: Louis Cruises Launches A New Brand: Celestyal Cruises

Най–големият оператор на гръцки крузи Louis Cruises, по настоящем Celestyal Cruises предлага флотилия от средно големи кораби, които значително се различават по дизайн и качество. С оптимален за Средиземноморието размер, корабите на Celestyal Cruises могат да влязат в пристанището и на най-малкия остров, което дава на пътниците още повече време да изследват съответното пристанище.

Celestyal Cruises повежда гостите си из Средиземноморието за несравнимото преживяване „ Море от Спомени” с различни забавления и открития…маршрути с изпробвани дестинации, качествено обслужване и 80 годишна традиция.

На борда на средно големите кораби пътниците ще открият непринудена и приятелска атмосфера, нови тематични програми, несравними бордови забавления, чистосърдечно гостоприемство, внимателно обслужване, безопасност и комфорт и при това на изгодна цена..

Но Celestyal Cruises не предлага на своите гости само това - тя предлага един временен дом под звездите…

Celestyal Cruises полага извънредни грижи при съставянето на маршрутите, които включват най-добрите пристанища през техните най-добри сезони, което позволява да се наслаждавате на уникалния им индивидуален чар, да усетите истинския вкус на културата, кулинарното изкуство и историята на едно място. Celestyal Cruises показва дестинациите по автентичен и разнообразен начин, за да създаде на своите гости богати спомени за цял живот…Море от Спомени.

От величието на Древна Гърция и легендарните гръцки острови до загадките на Турция… Celestyal Cruises дава на своите пътници най-доброто - от емблематичните дестинации на Егейско море като Миконос, Патмос, Родос, Санторини и идиличните скъпоценни камъни на егейско море като Хиос, Йос, Koс, Mилос, Самос, Сими, Сирос до съкровищата на "Турската Ривиера", Бодрум и Чешме.

Кажете "Kalimera!" на истинското гръцко приключение!

"Калимера!" не е просто поздрав, а много повече от поздрав - това е обещание и това обещание си има своето име: Celestyal Cruises.

През 2015 г. Celestyal Cruises ще продължава да гради своето обещание за "Калимера!" с отплавания до невероятни нови пристанища в Йонийско и Адриатическо море и по Далматинското крайбрежие.

Регистрация за актуални оферти
Вашият E-mail адрес:
 
НЕ ПРОПУСКАЙ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!