Carnival Cruise Line

Carnival Cruise Line е основана през 1972 г. със седалище в Маями и е най-голямата круизна компания в света и пионер в концепцията за Fun ship (Кораб за удоволствия). Въпреки че линията започва с несигурен старт, в момента притежава 24 кораба, превозващи пасажери по целия свят. 

Продукта на компанията е насочен главно за пасажери от средната класа. С несравнима комбинация от качество, цена и забавления, Carnival Cruise Line стана най- популярната круизна линия в света, превозваща повече клиенти от който и да е друг оператор.

От момента, в който стъпят на борда на Carnival Fun ships, гостите са третирани с безкрайна палитра от различни бордови вечери, забавления и дейности по избор, обслужвани гостоприемно и внимателно, което е запазена марка на компанията. С уникалната си  атмосфера на борда, ваканцията с Carnival не прилича на никоя друга и дава на гостите възможност да си създадат чудесни спомени за цял живот с приятели, роднини и любими.

Компанията дебютира в Европа през 2002 г. на борда на Carnival Legend, a през 2016 най-новото попълнение във влотилията Carnival Vista, който ще направи встъпителният си круиз през Май 2016 ще прекара един пълен сезон в Европа.

Kорабът ще дебютира през май 2016 и ще осъществява 8-13 дневни круизи в Средиземно море от Май до Октомври 2016 година. Италианската компания Fincantieri ще построи този огромен круизен лайнер, който ще бъде и е един от най-големите подобни плавателни съдове, които ще бъдат пускани по вода. Създаването му ще отнеме около 2 години. Стойността на проекта е 800 милиона долара.

 

Fun for all. All for fun.

С CARNIVAL това е повече от слоган.

 

Регистрация за актуални оферти
Вашият E-mail адрес:
 
НЕ ПРОПУСКАЙ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!