Бермуда

Вижте всички круизи по тази дестинация

 

Само на половин ден път с кораб от Източното крайбрежие ще попаднете на зашеметяващи и живописни гледки, розови пясъци, британски стил, редица изкушения и изобилие от заведения и ресторанти, както и неограничени възможности за спортуване.

 

Това са Бермудските острови - най-северните коралови острови в света. Природата на Бермудските острови е уникална за тези географски ширини. Тук ще откриете най-северния коралов риф на нашата планета. Причината поради която тук се срещат корали е топлото атлантическо течение Гълфстрийм. Кораловите рифове създават преграда пред големите океански води и така, подобно на много други тропически острови, водите около брега са постоянно спокойни и прозрачни. Бермудските острови притежават великолепни плажове с бял и розов пясък, които привличат милиони туристи. Вулканичният произход на Бермудските острови е причина за изключителното плодородие на почвата. Островите са обрасли с буйна тропическа растителност и с гъсти мангрови гори, а кокосовата палма е един от често срещаните тропически представители.

 

Лятото е пиковия сезон за круизи в Бермуда и до острова отплават кораби от няколко пристанища по източното крайбрежие, включително Бостън, Ню Йорк, Филаделфия, Балтимор, Норфолк, както и от Флорида. Въпреки, че е малък остров, Бермуда разполага с две круизни пристанища - в Хамилтън и в Кингс Уорф.

Пристанища

 

Регистрация за актуални оферти
Вашият E-mail адрес:
 
НЕ ПРОПУСКАЙ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!