Круизи Австралия - Нова Зеландия - Тасмания - Френска Полинезия - Южен Пасифик

Вижте всички круизи по тази дестинация

 

Гъсти тропически гори, бели пясъци, прелестни коралови рифове, необятни пустини и кипящи гейзери – всичко това предлага Австралия и Океания – регионът, който обхваща Австралия, Нова Зеландия и множеството екзотични острови, живописно пръснати във водите на Тихия океан.

 

Макар и някога да са били европейски колонии, днес повечето от тях са самостоятелни страни, инртигуващи със своята история, чар, култура и уникална природа.

 

Комбинацията от девствени плажове, високи планини и геотермални извори е рядко срещана на планетата Земя, но в Нова Зеландия ще намерите изобилие от всичко това – Майката Природа е била изключително щедра тук. Културата и традициите на маорите предизвикват неспирен интерес, както на учените етнолози, така и на обикновените жители и посетители на този пленителен остров.

 

Викторианският блясък на Мелбърн, динамиката на забързания Сидни и чудната флора и фауна на остров Тасмания са само част от забележителностите на Австралия, които ви очакват. Превъзходни плажове и места за сърфинг, огромен коралов риф гъмжи от морски живот, както и невероятно разнообразие от животински видове, което включва кенгура, коали и иуникалната птицечовка.

 

А ако търсите тропическа екзотика, Южният Пасифик е точно за Вас -  Самоа, Вануату и Фиджи са знакови места за любителите на тихоокеанските тропици.

 

Френска Полинезия с изумителните й острови Бора Бора и Таити е една от най-бленуваните и красиви дестинации в света. А останалите екзотични острови в Тихия океан ни пренасят в свят, изпълнен с блажена красота и вълшебно тропическо спокойствие.

 

Най-удобният начин да посетите тези прекрасни кътчета на планетата е като се качите на някой круизен кораб и се отправите на едно незабравимо пътешествие. По пътя си ще видите огромни забързани градове и притихнали във величествено мълчание заливи, чудновати животински видове и растения.

 

Пътешествие, което трябва да направите поне веднъж в живота си...

Пристанища
Регистрация за актуални оферти
Вашият E-mail адрес:
 
НЕ ПРОПУСКАЙ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!