За нас

Кога за последен път  сте имали страхотна круиз ваканция?
Кога за последен път кръстосвахте надлъж и нашир морета и океани?
Кога за последен път посетихте вълнуващи круизни дестинации?


Дали по морета, реки или океани - няма значение. Ние ще Ви отведем до местата, които винаги сте желали да посетите!
Ще направим Вашият избор лесен и бърз, за да създадете богати спомени за цял живот…Море от Спомени.

 

Нашата мисия

Нашата цел е да спечелим Вашето доверие и осигурим такова качество на обслужване, което да надмине Вашите очаквания. При нас ще получите обслужване от най-висок стандарт, комфорт и изгодна круиз цена, както и индивидуален подход.
Ние знаем всичко, което е важно и има значение, за да може Вашата круиз ваканция да отговoри на Вашите лични нужди и да остави незабравими спомени за цял живот.

Предимството да изберете Круиз Експерт

Круиз Експерт е иновативна круизна компания, предлагаща последните тенденции в круизната индустрия. Нашият екип от круиз експерти отлично познават продуктите, които предлагаме на нашите клиенти . Нашите експерти са бързи, приятелски настроени и изключително опитни. Наясно са с последните тенденции в круизната индустрията, имат достъп до най-атрактивните цени и условия, ще ви информират в детайли за текущите, и дори за предстоящите, непубликувани още круиз промоции. И най-важното: НИКОГА НЯМА ДА ВИ ПОДВЕДАТ. Информацията, която ще получите винаги е точна, проверена и никога заблуждаваща.
Но не само това. Нашият ентусиазъм и страст за пътуване, се простират извън нашия офис. Освен че всички от нашите експерти са акредитирани , ние можем да се похвалим и с богати познания за круиз дестинациите, които предлагаме и които се простират по целия свят - Аляска, Мексико, Европа, Австралия и Нова Зеландия, Южна Америка и Азия. Ние изучаваме всичко и лично сме плавали с по-голяма част от популярните круизни кораби на пазара. Накратко, ние сме видяли, плавали, инвестирали време и енергия, за да получите Вие най-високо качество на обслужване.
И продължаваме да го правим, за да може да се възползвате от нашите ценни съвети и практически опит, когато се налага да изберете между различните круизни линии, круизни кораби, както и круиз дестинации.

Как нашите знания и опит могат да се трансформират в практическа полза за Вас?

Е, колко важно е мястото на каютата, която сте избрали на круизния кораб, наистина? Къде е най-доброто място, за да видите китове в Аляска? Как да прекарате няколко допълнителни дни в Рим след Вашето круизно пътешествие ... може би частен водач за една обиколка на Ватикана? Съвети за престоя Ви в Сидни? Кой е-най-добрият начин да изследвате всяко едно круиз пристанище по време на круиза и каква брегова екскурзия да изберете? Но нашите услуги не спитрат до тук – освен, че можем да Ви предложим всички съпътстуващи круиза услуги (самолетни билети, хотелски резервации, застраховки, рент-а-кар услуги и трансфери) ние можем да Ви осигурим и разнообразие от варианти за времето преди и след Вашето качване/слизане от круизния кораб, като различни наземни турове и всичко това на конкурентни цени. 

Удобство

Нашият сайт за круизи е винаги отворен. Имате достъп до 32 круизни компании, над 300 круизни кораба и  хиляди круизни отплавания, снимки, видео клипове и музика, последните новини от света на круизите – всичко това е на Ваше разположение  24 / 7/,  седем дни в седмицата.  Нашите круиз експерти са на Ваше разположение по всяко време,  когато имате въпроси.

Гаранция за най-ниски круиз цени

Ние работим с всички по-големи круиз линия в света, и Вие ще намерите най-ниските  цени на този сайт. Все пак, ако намерите по-ниска цена за един и същ кораб, дата и категория каюта, преди резервация, ние ще проверим и ще направим всичко възможно, за да я потвърдим.

Нашият Залог за Вас

Най-важното, ние сме ангажирани и разбираме Вашите нужди и очаквания за круиз ваканция, и обещаваме да отделим  време, за да ви обясним всички детайли и всяка стъпка от Вашето пътуване.
Въпреки, че нашата интернет страница предоставя богата информация, ние знаем, че интернет никога не може да замени човешкото общуване.
От момента на планиране на Вашата круиз ваканция до завръщането Ви  у дома -  нашите компетентни и добре обучени круиз специалисти са тук,  за да организират  всички детайли  и направят Вашата почивка запомняща се. Ние разбираме Вашата страст за пътуване и вярваме, че нашата работа ще допринесе да посетите зашеметяващи места и да изживеете едно незабравимо приключение. 
 
Обадете ни се и се убедете сами!


Регистрация за актуални оферти
Вашият E-mail адрес:
 
НЕ ПРОПУСКАЙ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!