Круизи Индийски океан - Южна Африка

Вижте всички круизи по тази дестинация

 

Почти незасегнат от основната туристическа индустрия, Индийския океан предлага десетки интересни острови, които чакат да бъдат изследвани.

 

Островите в Индийския океан са сред най-екзотичните, вълнуващи и красиви в света, и неслучайно са си спечелили репутацията на идилични райски кътчета, защото тук Раят се среща с реалността...

 

Открийте безупречните плажове на Сейшелите, опитайте от уникалнта култура на Реюнион, вижте екзотични диви животни в тропическите планини на Мадагаскар, слоновете в Шри Ланка, Андаманските и Никобарските красиви смарагдови острови, кораловия рай на Малдивите, тайнствената красота на Мавриций или пък красивите коралови атоли на остовите Лакшадвип. Каквото и да решите, можете да бъдете сигурни, че с круизите в Индийския океан вие ще опознаете непознатото.

 

Екзотично и идилично докосване, докосване с неизвестното и непознатото – всичко това ви предстои по време на вашето пътешествие.  Планини, забулени от мъгла, джунгли богати на диви животни, чаени плантации, заслепяващи и кристални води срещу бели девствени пясъци, тюркоазени лагуни, безброй палмови дръвчета, поразителни коралови рифове с изключителен подводен морски живот, гъста тропическа растителност, романтични дюни, украсяващи островите и какво ли още не... Има ли по-добро място за тотално бягство от реалността?

 

Нужен ви е само един охлдаен коктейл в ръка под някоя кокосова палма и вашето романтично и перфектното пътуване е гарантирано!

Пристанища

 

Регистрация за актуални оферти
Вашият E-mail адрес:
 
НЕ ПРОПУСКАЙ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!