Круизи Азия

Вижте всички круизи по тази дестинация

 

 

Азия е древна, тайнствена и екзотичнa. Азия е авангарднa и атрактивна.
Китай, претендиращ за най-древната в света цивилизация, същевременно е фиксиран в създаването на футуристични пейзажи от 21-ви век, ярко доказалтество за което е мегаполиса Шанхай, отличаващ се с модерен дизайн, огромни небостъргачи, високоскоростни влакове, заменяйки градския пейзаж с преминаване в космическа ера от кули.

Далечния изток и Ориента определят същността на екзотичните дестинации. Тези далечни земи са ослепителни с техните очарователни традиции, зашеметяваща красота, богата история и богато културно наследство.

Различните страни и култури на този район на света обхващат огромна площ и безброй пристанища на отплаване от Япония до Индийския субконтинент.

Освен околосветските круизи, чиито маршрути основно включват ключови пристанища в Ориента и Далечния Изток, повечето круизи в тази част на света акцентират върху специфични области, като например Япония и източната част на Китай, Южнокитайско море, Югоизточна Азия, Индийския океан и Индия. Тези круизи Ви дават възможност да изпитате чудесата на някои от най-старите известни цивилизации  и да се  насладите на уникалната им архитектура, кухня и изкуството, както и да посетите очарователни и красиви острови.

Въпреки че повече от круизните пътешествия са с продължителност 10 или повече дни, 7- дневни круизи също са на разположение. Но пътуването до тези далечни места  заслужава повече внимание и по-продължителен престой,  затова и повечето круизни компании предлагат обширни наземни круиз туруве за времето преди и след круиз, за добиване на по-задълбочена представа от един различен свят, превърнал се в магнит за свeтовния туризъм и даващ ни възможност да възстановим баланса и хармонията на нашето съществуване.

Пристанища

 

Регистрация за актуални оферти
Вашият E-mail адрес:
 
НЕ ПРОПУСКАЙ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ!